BING kereső ChatGPT, újra keres az interneten
Prompt enginnering képzés kezdőknek
Kezdőlap » BING kereső ChatGPT, újra keres az interneten

BING kereső ChatGPT, újra keres az interneten

Ha azzal szembesültél a ChatGPT használatakor, hogy korábban csak 2021-ig rendelkezett megfelelő ismeretekkel, és a válaszait is csak ezzel a korláttal tudta megadni, végre fellélegezhetsz. Újra elérhető a bing kereső chatGPT funkció!

bing kereső chatgpt

A ChatGPT 4-es változatának bing böngészős kiegészítésével végre nem csak kerülő utakon lehet naprakész információkat kapni a ChatGPT-től. (Ebből következik az is, hogy a sokak által használt 3.5-ös chatGPT változatban egyelőre még problémákba ütközhetsz, máshogyan kell megoldani a problémát.)

Prompt engineerként vagy felhasználóként már egyszerűbb promptokkal dolgozhatsz, ha interneten elérhető, friss tartalmakat akarsz kezelni a chatGPT-vel.

Bing kereső chatgpt funkció – videó

Készítettem egy videót a témában, amiből megismerheted a részleteket:

  • Megismerheted, hogyan lehet bekapcsolni az új bing kereső chatgpt funkciót a chatGPT-ben.
  • Hogyan ismerheted meg, milyen forrás információt használ a chatGPT a beszélgetés során.
    (ez kiváló eszköz, ha a válasz tényszerűségét akarod ellenőrizni, ha tudni akarod, mennyire hiteles vagy esetleg mennyire elfogult forrásból származik)
  • Milyen prompttal tudsz adott témában friss híreket szerezni a chatGPT segítségével?
  • Milyen prompt segít a hazai napi friss hírek áttekintésében?
  • Milyen prompttal tudsz egy konkrét, az interneten elérhető cikkből információt kinyerni, összegezni, kivonatolni, stb.?
  • Hogyan kezelhetsz információt akár több interneten elérhető oldal együttes feldolgozásával?

Rengeteg lehetőséget nyit ki a BING kereső chatGPT funkció. Csak a képzelet szabhat határt a nagy nyelvi modell, a chatGPT saját javadra állításában.

Ha eddig csak a Google-t használtad a friss internetes tartalmakkal kapcsolatosan, kicsit szokatlan lehet a számodra, hogy a chatGPT a BING keresővel dolgozik, de közös Microsoft kapcsolódásuk miatt ezzel így kell együtt élnünk. Az elérhető előnyök bőven kárpótolnak érte.

KAPCSOLÓDÓ tartalom: Ne felejts el feliratkozni a Youtube csatornára.

Sipos Ottó